Kurikka tämän päivän lehdissä

Torstai 19.11.2009 klo 23.15 - Juhani Eilola


Suupohjan Seutu

Kurikka on huomioitu kolmessa jutussa. Anna-Maria Valkaman, Minna Salosen ja Anne Karppasen kuvataidenäyttelyn lisäksi maaseututoimen pelastusinfotaulut ja Nikkarikeskuksen joulumarkkinat ovat päässeet mukaan.

Ykköset

Saarakkala huoltaa kaikki automerkit sivulla 18 ja sivulla 23 Kaija Lustila toimii viikonvaihteessa Kurikan soittokunnan solistina.

Epari ja Seinäjoen Sanomat

Kurikka on tiiviissä yhteistyössä Seinäjoen kanssa, mutta Seinäjoella valmistuvista lehdistä millään ei ole mitään sanottavaa Kurikasta. Kurikka on aina ollut niin huomiota herättävän kaukainen paikka Eparille, että jopa allekirjoittanut on lähettänyt sen toimitukselle palautetta asiasta. Mutta onneksi silloin tällöin kurikkalainen mielipide löytyy - tällä kertaa Matti Ollilan kolumnin muodossa.

img_3164.jpg

Kurikkalaista osaamista esillä Farmarissa Kokkolassa.


Kurikkalaista osallistumista

Kysymys kuuluu: Onko Kurikan näkyvyydestä mediassa Kurikan kaupungille hyötyä.

Toinen kysymys kuuluu: Millaisesta medianäkyvyydestä?

Kolmas kysymys kuuluu: Kuka Kurikkaa veisi koko ajan näkyville erilaisiin medioihin?

Avainsanat: Media


Kommentit

20.11.2009 7.00  Tiedottajaehdokas

Kunnan ja yrittäjien pitäisi palkata yhteinen tiedottaja tuomaan mahdollisuuksia esille joka paikassa missä se on mahdollista.

21.11.2009 15.59  000

Eikö Seinäjoella ilmestyvissä lehdissä ole ollut mitään Kurikasta? Ei ole monta päivää, kun oli esimerkiksi positiiviset jutut Mietaan nuorisoseurasta ja Kurikka kouluttaa -hankkeesta, ja aivan ilmaiseksi.

21.11.2009 21.18  Juhani

Katsoin tietyn päivän lehdet, mutta jo aikaisemmin olen huomannut Eparin olevan aika hiljainen Kurikan suhteen. Toisaalta eihän Eparia edes jaeta koko Kurikkaan. Ei esim. meille. Katson sen verkosta.

21.11.2009 22.49  000

Jos olisi Ilkat tallella, voisi laskea, onko Kurikasta ollut vähemmän juttuja kuin naapureista Ilmajoelta ja Jalasjärveltä. Jotenkin tuntuu, että ei ole ollut kummoisesti niistäkään. Ilmajoen nuorista päättäjistä oli äsken, muuta en muista. Aikaisemmin on ollut juttua siitä, miten Jalasjärven kunnan talous ja henki ovat kunnossa ja miten muutamien päättäjien vyötärö siellä kapenee.

22.11.2009 16.22  Juhani

Puhun enemmän nyt lehdistä jotka perustuvat yhteistyöhön kuntien välillä. Maakuntalehdet kirjoittavat luonnollisesti enemmän uutiskunnysten perusteella.

22.11.2009 17.38  000

Ai jaa, mutta en oikein ymmärrä: mitä ovat lehdet, jotka perustuvat yhteistyöhön kuntien välillä?

23.11.2009 9.58  kommenttinikkari

Tarkoittaisiko Juhani tuota Eparin etusivulla olevaa tekstiä alueensa puolestapuhujana?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini