Asu ja Elä lauantaina 11.9.

Lauantai 11.9.2010 klo 6.34 - Juhani Eilola


Käyn päivän aikana laittamassa kuvia ja tekstiä tähän tapahtuman etenemisestä. Kommenteissa voit ottaa kantaa Asu ja Elä -tapahtumaan, onnistumisiin ja epäonnistumisiin niin että seuraavasta tapahtumasta tulee entistä parempi ja houkuttelevampi.

 


Klo 6.28 Muistuu mieleen, että myös Kurikan ja Jurvan opaskartta on myynnissä sekä Sellan että kaupungintalon INFO-pisteissä. Hinta on 5 euroa.

Klo 9.30 Näytteilleasettajat alkavat olla kohta valmiina. Lastentapahtuman torialue on aidattu ja torimyyjä on jo myymässä vihanneksia. Jätevesimessujen rekat ovat purkaneet lastinsa ja Asematie on suljettu. Taidenäyttelyssä on täysi valaistus päällä. Talonmies Jouni Ketola on ollut tänä aamuna täystyöllistetty.

Vierailijoiden autoja mahtuu paitsi kauppojen pihaan, myös torille, mutta vain Panttilan suunnasta pääsee sisään. Lastentapahtumien takia autoilijoiden kannattaa olla tänään erityisen varovaisia.

img_25572.jpg

Anne Koskela ja Seppo Erling kaupungin esittelypöydän takana. Päivän aikana ei juurikaan tullut taukoja asiakkaiden suhteen. Välillä pöydän toisella puolella oli jopa tungosta. Myös Pohjanmaan Kiinteistöpörssillä kaupunkia vastapäätä näytti olevan useitakin kiinnostuneen näköisiä asiakkaita.

Klo 10.45 Ensimmäinen tontinvaraus Kurikassa. Sellan pisteestä ei ole tietoja. Kävin tutustumassa itse Närpiöläiseen harmaavesisuodattamoon ja sain hyvää tietoa. Valtuutetuista paikalla ovat olleet ainakin Parkkonen ja Jalonen. Myös kaupunginjohtaja Tyrväinen on tällä hetkellä paikalla.

img_2556.jpg

Kari Jalonen oli yksi kolmesta paikalla käyneestä valtuutetusta.

Klo 11.50 Ainakin kaupungintalon INFO-pisteellä on ollut liikettä koko aamupäivän. Joskus melkein jopa ruuhkaa. Juuri tällä hetkellä näyttää rauhallisemmalta eli nyt on oikea aika lähteä rauhassa tekemään tonttivarausta. Muista että tontinostajalle on luvassa yli 3000 euron arvoinen bonus tänään vielä muutaman tunnin ajan.

Zumbasää on aika huono ja kun kävin laskemassa Zumbaajia niin hetki ennen Zumbaa paikalla oli tusinan verran väkeä. Iltapäivän lastenkonsertti on niin hyvään aikaan että sinne on odotettavissa kyllä melkoinen väkimäärä. Sähköankeriaalla on nettitietojen mukaan mukana yleensä joku iso saippuakuplakone. Jalonen melkein lupautui seuraksi lastenkonserttiin, mutta todettiin ettei olla enää lapsia.

Klo 13.30 Sähköankerias virittää soittimiaan. Muistakaa tulla parkkipaikalle Panttilan suunnasta niin saatte auton torille. Tontti-Infoa on hakenut silmiinpistävän paljon nuoria pareja. Useat heistä ovat tulevaisuuden rakentajia. Toivottavasti Kurikkaan.

img_2562.jpg

Sähköankerias antoi positiivista virettä tuleville rakentajille. Kuvassa sähköankeriaan keksintö ja lemmikki, karvaton pölyimuri puhaltamassa saippuakuplia.

img_25702.jpg

Lapset saivat soittaa Sähköankeriaan kanssa orkesteria keittiövälineillä. Lapset löysivät yhteisen rytmin vaikka matkaan lähdettiinkin epärytmissä. Näinhän toivoisi käyvän meille aikuisillekin.

Konsertti oli MLL:n ja Rautian käsialaa.


Klo 16.20 Saavuin kotiin, päivän tapahtuma on ohi. Kolmaskin valtuutettu kävi paikalla tapahtuman aikana, Mari Oja-Lipasti. Eli sunnuntaina valtuutetuille jää kuromista jos haluavat olla tukemassa myönteisellä esiintymisellä kurikkalaista asumista. Mutta ehkäpä muut valtuutetut olivat kentällä hakemassa meille nuoria pareja asiakkaiksi, koska heitä oli tosiaan paljon. Tulevaisuuden tontinostajia.

Sähköankeriaan konsertissa oli jo kohtuullinen määrä lapsia. Ja he osasivat esiintyä lapsille.

Kaksi erityistä puutetta pitää korjata seuraavaan kertaan, mutta nyt luulen että tapahtuma loi ainoastaan positiivisia mielikuvia. Ainakaan paikan päällä kenelläkään ei ollut pahaa sanottavaa. Toivon että myös kohteissa kaikki sujui hyvin, vaikka osa kohteista onkin auki vasta huomenna.

HUOMENNA ON UUSI PÄIVÄ! Te jotka ette tutustuneet tarjontaan tänään, tehkää se huomenna.

24 kommenttia . Avainsanat: Kurikka