Kirjoita kunnon blogijuttu

Keskiviikko 10.11.2010 klo 7.19 - Juhani Eilola


Eräs toinen blogisti sanoi tässä pari päivää sitten että kirjoita kunnon blogijuttu. Ehkä sellainen on tulossa.

Sain nimittäin eilen illalla puhelun jossa kiinnitettiin huomiota tulevaan Kurikka-lehden sisältöön liittyen kaupungin henkilöstöasioihin. Ilmeisesti soittaja oli saanut jo ennakkotietoja uuden lehden sisällöstä, koskapa kuulosti aidosti siltä että tiesi sen aika hyvin. Ehkäpä uusimman Kurikka-lehden referoinnista sitten saa sen kunnon blogijutunkin.



Kommentit

10.11.2010 13.35  Negatiivinen - positiivinen, siinäpä kysymys

Mielenkiintoinen tuo lausahdus "tee kunnon blogijuttu". Sehän kätkee sisälleen nykyaikaisen uutisoinnin. Uutisen tai jutun pitää olla negatiivisen asian esillenostaminen ennenkuin se täyttää hyvän jutun ainesosat. Vain raflaava ja mieluusti epäkohdaksi koetun asian uutisoiminen täyttää hyvän jutun tunnusmerkistön. Mikään "normaali" asia ei kiinnosta ihmisiä, ei ainakaan hyvien asioiden esillenostaminen. Jutut ja kommentit ovat saaneet vaikutteita ns. keltaisen lehdistön tyylistä. Juttuja ja kommentteja lukemalla välittyy virheellinen kuva maailman menosta, todellisuudessa siihen sisältyy paljon hyvää ja positiivista, mutta helposti se peittyy negatiivisten asioiden tulvaan, koska positiiviset asiat eivät kiinnosta ihmisiä.

11.11.2010 5.57  Juhani

Silti tuosta edellisestäkin blogijutusta on tullut itselle suusanallista palautetta. Joitakin nuokin kiinnostavat, mutta niihin ei tule vain kommentteja. Ne jää kiinnostamaan vain omaan elämään... että kappas vain... enpä ollut ajatellut...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini