Jurva maailmankartalle

Sunnuntai 5.2.2012 - Juhani Eilola


9-14.7. järjestetään Jurvassa ja Teuvalla kenties Kurikan mittakaavassa kaikkein suurin tapahtuma kautta aikain. Nikkari-Jukola Jurvassa oli aikoinaan iso tapahtuma, mutta kahden osakilpailun tapahtumana FIN5 taitaa tuoda Jurvaan sitäkin suuremman ihmismassan. Parhaimmillaan väkeä voi olla 9-10.7. Jurvassa jopa 10.000 ihmistä päivittäin. Oheisessa videossa otteita Imatran FIN5 -tapahtumasta.


FIN5 ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen FIN5 -viikolle on alkanut ja muutamassa päivässä ilmoittautuneita on tullut 644 kappaletta. Tavoitteena on käsittääkseni vähintään 3500 suunnistajaa, jotka useinmiten saapuvat tällaisille viikoille perheineen.

Eniten ilmoittautuneita on vielä Jurvan lähialueilta, mutta myös Belgiasta, Venäjältä ja Ruotsista on jo tullut ilmoittautumisia. Ilmoittautuneiden listaa johtaa Seinäjoen Rasti-Jussit 33 suunnistajalla, toisena Lapuan Virkiä 25 suunnistajalla ja kolmantena Helsingin suunnistajat 20 suunnistajalla. Rasti-Kurikan suunnistajia on ilmoittautunut 12 kappaletta joissa olen itsekin mukana.

FIN5 -sivusto löytyy osoitteesta www.2012.fin5.fi

Tässä videota metsästä viime vuoden FIN5 -tapahtumassa. Jollakin suunnistajalla on ollut actionkamera mukana ja voit seurata kaatumista myöden etenemistä sekä maastossa että kartalla. Yritän saada kesällä samanlaista kuvaa jostakin osakilpailusta.Oheistapahtumat ja majoitus

Jos haluat vuokrata tapahtumalle omia tilojasi majoitukseen tai liittää tapahtumia FIN5 -tapahtuman oheistapahtumiin, niin ota yhteyttä em. sivulta löytyviin yhteyshenkilöihin. Tapahtuma on tosiaankin mahdollisuus, ei riesa kurikkalaiselle ja jurvalaiselle yrityselämälle ja yksityistalouksille.

Ja loppuun paikkakunnalla syntynyttä ja aiheeseen sopivaa gospelia. Jurvalainen pastori HM Ojala soittaa hienosti ja laulaa kapeasta polusta. Kaikki eivät näinä suvaitsemattomuuden aikoina pidä gospelista mutta tuosta soitosta ei voi kai olla kukaan pitämättä. Jurvalaisten kustannuksella aina pilaillaan. Jurvalaisen kuulemma tuntee siitä että vähintään kaksi sormea puuttuu. Ojalalta ei puutu!


Kommentit

10.2.2012 20:42  0000

Sulla näyttää olleen ainakin kisapäivänä anaerobinen raja korkealla. Jos kestää yli puoli tuntia pulssi noin 170, pohja on hyvä. On ollut muutakin kuin hissuttelua.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini