Paavalin majalla

Sunnuntai 19.2.2012 - Juhani Eilola


Eilen oli vaihteeksi Rasti-Kurikan testijuoksu Paavalin majalla. Mukana oli kaksi naista ja taisi olla melkein kymmenkunta miestä. Keli ei ollut aivan paras joten ehkä ennätyksiäkään ei syntynyt. Ei ainakaan itselleni eikä tuloksia ole vielä ilmestynyt. Kuvassa Jari Välikorpi kirjaamassa tietoja juoksun jälkeen.

180220121070.jpg

Paavalin maja

Rasti-Kurikalta voi varata majaa yksityiskäyttöönkin pientä korvausta vastaan. 60 neliön majassa on takka, piirtoheitin, iso sauna, suihkut, pukuhuone, WC ja keittiö tykötarpeineen. Jos vähänkin kiinnostaa niin ota yhteyttä Juha Järvenpäähän 040-5587908 ja saat avaimet käteen.

Lisätietoja majasta löytyy sivulta Paavalin Seuramaja.

Paavalin alue on aivan loistava alue harjoitteluun. Maastosta löytyy kartat ja kiintorastiverkostot. Pururadat ulottuvat Kurikan keskustan liepeille saakka ja talviset ladut olivat nytkin loistavassa kunnossa.

Kurikkalaiset tekevät metsässä muutakin kuin suunnistavat. Tämähän oli aikoinaan Korpikylää ja olemme syntyneet metsään. Video on kuvattu toisella majalla mutta mukana videon tekemisessä on ollut myös raskulaisia.

Avainsanat: Rasti-Kurikka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini