Vakavampaa

Maanantai 12.3.2012 - Juhani Eilola


Olen kirjoittamisen sijaan lukenut viime aikoina tosi paljon muiden blogeja ja heidän aiheisiinsa liittyviä faktoja muualta. Ne tekevät sanattomaksi. Kuinka paljon tärkeämpiä asioita onkaan olemassa kuin joku pelkkä kunnallispolitiikka.

  Se kaikki mikä synnyttää todellista onnea tai vastaavasti toivottomuutta elämässä on ihan eri luokan asia kuin raha, kunnia, valta tai maine. Johonkin kokoustekniikkaan liittyvät asiat ovat niiden rinnalla naurettavia murheita.


2012-03-06-115.jpg

Vakava paikka.

Olen aiemmin kirjoittanut moneen kertaan kiusaamisesta, narsismista, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja monista muista aiheista joissa ihminen asettuu toista ihmistä vastaan tyydyttääkseen omia himojaan tavalla tai toisella.

Olen kirjoittanut myös monista onnellisista asioista enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Mutta nyt kun olen lukenut monien muiden tekstejä samoista aiheista, niin olen vasta tajunnut miten suurista asioista oikeasti on kyse ja saanut uusia näkökulmia siihen miten näitä tilanteita syntyy.

Jätän tämänkertaisen blogitekstin hiukan lyhyeksi, koska toivon että lukijat tutustuvat myös toiseen, allaolevaan sivustoon. Sivustoa ei ole käännetty vielä kokonaan suomenkielelle:

Linkki on tässä: Web4Health

Lopuksi viime aikoina lehdissä esillä ollut Virve Rosti.
Liittyy hiukan päivän aiheeseen.


Kommentit

12.3.2012 8.06  Kauno Kyvykäs

Kannaattaakohan sitä jatkuvasti tuoda esille, jotta pitää toimia heikoimpien ehdoilla, sillä tämä heikentää yhteiskuntaa ja se ei pysty lopuksi huolehtimaan heikoimmistaan ollenkaan. Tästä seuraa se, jotta voimakkaimmat polkevat heikot suohon.

12.3.2012 20.04  Juhani

Tuo on varteenotettava vaihtoehto, mutta heikoimpia ei kyllä voi unohtaakaan. Ja samaa logiikkaa voi käyttää myös siitä että Kurikan huonoja puolia tuodaan koko ajan esille.

Siitä tuli ohimennen muuten mieleeni että olet ihan oikeassa tuossa viimeisimmässä keskustelussasi.

13.3.2012 7.09  Mirka

Kannattaa kuunnella tuo Juhanin linkittämä Rostin esitys korvakuulokkeista. Tippa nousee väkisinkin silmään.

14.3.2012 6.26  Juhani

On se hyvä. En muuten olisi sitä laittanutkaan. Mutta nyt on juuri niin paljon muita projekteja kesken ettei aika meinaa riittää blogien kirjoittamiseen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini