Blogi loppumassa

Lauantai 5.5.2012 klo 20.42 - Juhani Eilola


Tällä tietoa Juhanin tarinointi tässä ja mahdollisesti naapurienkin blogeissa päättynee lähiaikoina. Tilalle on tulossa uusi ilmaisukanava, mutta palaamme siihen kun se on ajankohtainen. Saattaa olla että joudun pitämään tätäkin yllä jonkun aikaa tekemieni sitoumusten takia.


Kommentit

10.5.2012 1.27  Kauno Kyvykäs

Et malta, sen verran skorpionin sukua.

10.5.2012 1.41  Juhani

Kyllä tuolla Matin blogissakin niin tekisi taas mieli sanoa, mutta antaa olla. saan olluksi. Mutta en minä varmaan lopeta vaan jatkan toisessa paikassa kun vain ensin opin jatkamaan ja eteen tulee tarpeeksi hyvä aihe. Nyt tämä Petri Nygård alkaa kyllä olla jo sellainen, koska tänäänkin Märkää -kappale soi linja.autossa 2-4 luokkalaisille. Ja kukaan muu ei näytä näkevän siinä mitään omituista. Oman lapsen alastomasta kuvasta koneella saattaa joutua syytteeseen, mutta lapselle saa levittää millaisia lauluja ja kuvaa tahansa. Suomessa alkaa pikkuhiljaa vinksahtamaan se osa moraalista jossa on jotakin järkeä.

10.5.2012 9.25  Kauno Kyvykäs

Tämä Amerikkalaisten huippuunsa viemä kaksinaismoraali piip-kulttuureineen pohjautuu Raamatun kaksinaamaisiin kirjoituksiin, käsketään synnissä rypijöiden lisääntyä ja täyttä maa.

14.5.2012 8.49  Kauno Kyvykäs

Piristy nyt Juhani hiukan, eihän tästä tule yhtään mitään.

15.5.2012 7.01  Juhani

Piristyn kun saan nyt päätökseen edellisen projektin. Luultavasti seuraava blogikirjoitus on poikkeuksellisesti Kurikka -lehdessä, koska olen nyt tullut sen verran ongelmallisesti julkikuvaksi tuossa Petri Nygård -jutussa. Nyt ymmärrän mikseivät vanhemmat siitä ole voineet puhua vaan tarvitaan joku joka ristiinnaulitaan sen jälkeen ;-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini