Kivimessut 2012, osa 3

Torstai 1.11.2012 klo 21.00 - Juhani Eilola


Kimpale Kultaa !

Vietin kivimessuilla hyvän tovin aikaa kullanhuuhtojien osastolla. Hyvä ystäväni ja kolleegani herra kartoittaja (ei kuvassa) oli haksahtanut kultaan. Ja kieltämättä haksahtamisessa oli järkeä. Lapin kultamailta heitettiin vallan pitkä kuvasarja valkokankaalle. Ei ehkä se kulta vaan kulta ja erämaaelämä yhdessä ovat romanttiselta näyttävä elämäntapavaihtoehto. Uskon että moni aivan oikeasti nauttii siitä ja odottaa siinä sivulla sitä isoa kimpaletta.

019.jpg
Kuvassa ei ole kimpale kultaa vaan kimpale rautaa. Sain järjestäjiltä puhelun ja olin onnistunut arvaamaan kimpaleen painon muistaakseni 20 gramman päähän sen todellisesta painosta. Olin yksi kolmesta onnellisesta palkitusta.

0022.jpg
Saamieni vielä tuolloin hiukan epävarmojen tietojen mukaan Sellassa kävi likimääräin sama kävijämäärä kuin viime vuoden messuilla Kurikan monnarilla. Ainakin tällä kerralla kivet innostivat myös Jurvassa.

Lauri tähkä löysi kimpaleen kultaa. Tiedossani ei ole mistä kimpale löytyi mutta laulun kertosäe tarttuu kivimessujen kävijään.

Avainsanat: Kivi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini