Valkeuden voitto

Lauantai 21.3.2009 klo 21.26 - Juhani Eilola

"Vihdoinkin aurinko paistaa Sarvijoelle" oli uusimman Kurikka-lehden otsikkona, kun Sarvijokea ollaan valjastamassa Kurikan väestökehityksen veturiksi.


img_2596.jpg

   

Valoa pimeyteen !

Uutiset kertovat yhä huonommista ajoista kuntarintamalla. Tämä koskettaa samalla tavalla Kurikkaa kuin muitakin kuntia. Pimeys on hitaasti laskeutunut suomalaisen elämänmenon ylle.

Mutta pimeydessä välähtää silloin tällöin valo. Uusimmasta Kurikka-lehdestä löytyi useita valonpilkahduksia.

Ensimmäinen valonpilkahdus oli iloinen teksti Sarvijoesta. Tekstistä löytyy jopa kommentti siitä, että "Kurikkaliitos on parasta mitä Sarvijoelle on aikoihin tapahtunut".

Toinen valonpilkahdus liittyy ammattilaiskeilaaja Sami Konsterin suunnitelmiin käynnistää Kurikassa urheilu- ja viihdekeskus.

Kolmas valonpilkahdus liittyy siihen että Säntinkylän tietä suunnitellaan nyt todenteolla perusparannettavaksi.

Neljäs - vaikkakin vain välillisesti, liittyy Santavuoren tuulivoimapuistoon. Sellainenkin saattaa tälle alueelle rakentua.

Ja paljon löytyy muutakin, kunhan laittaa valot päälle ja ottaa aurinkolasit pois päästä. Kaikki ei ole ehkä sittenkään niin toivotonta miltä synkimmissä laskelmissa näyttää.

Ja kun auringon annetaan matkata vähän matkaa, niin lopulta valkeus vielä kokonaan voittaa !! Jos ei tässä elämässä, niin ainakin tulevassa !

 

img_2604.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: Kylien kehittäminen