Sähkömagneettinen säteily

Maanantai 23.2.2009 klo 0.20 - Juhani Eilola

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan 9% ihmistä saa jonkinlaisia oireita kännykän käytöstä. Onko se totta tai onko se vakavaa, sitä on vaikea sanoa, mutta sitä on syytä pohtia.


Mittauskoe

Mittasin kuvan mittarilla säteilyn määrää vanhempieni kotona lähellä GSM-mastoa. Säteilymittari ylitti asteikolla heti 200 rajan ja kävi jopa 1000:ssa.

Kun mittasin saman säteilyn kotona Korvenkylässä, niin mittari pysyi nollassa. Meillä on kotona langaton WLAN-verkko. Sen säteily oli noin 60, mutta se katosi noin 2 metrin päässä laitteesta.

Laitoin mittarin auton tuulilasille kun ajoin töihin. Säteilyarvo oli kotona 0 mutta nousi hitaasti keskustaa kohden. Korkeimmat arvot olivat Kusikivellä n.80 ja lähellä Saumantien/Kurikantien risteystä n.100.

Elimme säteilyn suhteen siis hyvin erilaisissa olosuhteissa. Vaikka ihminen olisi kuinka epäilevä tahansa, ei voi välttyä ajatukselta että jatkuva, jokahetkinen altistuminen saattaa aiheuttaa sairauksia.

22022009174.jpg


Jos haluat lisätietoa säteilyn mittaamisesta niin lähetä yhteydenoton muodossa kyselyä. Älä miellään soita, sillä kännykkä säteilee puhuttaessa todella paljon ;-) Ihan tosi. Kannattaisi käyttää handsfreetä aina.

Tutkimuksia aiheesta

Aiheita on myös tutkittu. Väitteiden mukaan tutkimustuloksia on jopa yritetty pimittää. Onko vaiko ei, sitä on vaikea sanoa, mutta kuvassa olevia kirjoja on saatavissa minunkin kauttani.

22022009176.jpg


Nuo kirjat kun lukee, niin luultavasti muuttaa jollain lailla tuntikausien kännykässä istumisaikaansa. Kirjojen sisältö on asiallinen. Sen mukaan säteilystä on myös melkoista hyötyä. Se nimittäin tappaa kärpästen munia ja muitakin ilkeitä itikoita.

Mutta sen väitetään myös paistavan lastemme aivot.

Ehkäiseminen

Sähkömagneettista säteilyä voidaan ehkäistä yksinkertaisin keinoin kotona. Olen saanut mitattua mm. lapsuudenkodissani hämmästyttäviä tuloksia. Em. suuret lukemat on pystytty laskemaan aivan todellisesti lähes nollatasolle hyvin yksinkertaisin toimenpitein.

Se ei ole aivan ilmaista, mutta voin vakuuttaa että se on yllättävän tehokasta.

Alla olevassa kuvassa langaton reititin ja kaksi kännykkää ovat oikea tehopakkaus säteilyn aikaansaamiseksi.

22022009185.jpg


Suojeleeko kuvan enkeli meitä säteilyltä? Vai onko tämä se vitsaus jonka Raamattu kertoo mädättävän ihmisiltä lihan, silmät ja kielen ?

Asiaan kannattaa todellakin tutustua. Ota yhteyttä jos se tuntuu ajankohtaiselta. Apua on olemassa, talosta ei tarvitse muuttaa pois.

7 kommenttia . Avainsanat: Sähkömagneetinen säteily