Ennustus Obamasta, jälkikirjoitus K18

Torstai 29.1.2009 klo 18.50 - Juhani Eilola


Sain äsken nimettömän kortin. Kortti käsitteli aikaisemmin kirjoittamaani blogitekstiä Scott Walkingtonin ennustuksesta jonka mukaan Obamasta ei tule Yhdysvaltain presidenttiä.

obama.jpg

 

 

 

 

 

 

Kyseinen teksti on poikinut myös melkoisen määrän puheluja sekä useita keskustelunavauksia erilaisilla keskustelukanavilla. Tekstiäni on lainattu useita kertoja muualla.


img_4118.jpgLapsillani oli aikoinaan tapana kirjoittaa joulupukille toiveistaan. Kirje toimitettiin saunan lauteille josta tontut sen esim. yön aikana mystisesti hakivat ja pukki toteutti useita toiveita.

Ennen erästä Joulua kerroin lapsille ettei joulupukkia ole olemassa. Kun seuraavan kerran menin saunaan, niin siellä oli kuitenkin entiseen tapaan pukille osoitetut kirjeet.

Ihmisellä näyttää olevan luontainen taipumus uskoa asiaan joka hänelle joskus on uskottavasti kerrottu. 


Scott Walkingtonin profetia ei toteutunut. Miten hän itse suhtautuu tilanteeseen?

Epäonnistuneen profetian jälkeen hän oli hetken aikaa saanut paljon negatiivista sähköpostia. Hän kertoo rukoilleensa ja kysyneensä mitä hän on tehnyt väärin, onko hän lainannut Herraansa väärin. Hän pyysi anteeksi jos on toiminut vastoin Jumalan tahtoa. Monien rukousten jälkeen hän kertoo Jumalan vastanneen: "Kärsivällisyyttä. Sinun täytyy vain olla kärsivällinen."

Scott Walkington nostaa uudelleen toiveita oikeasta profetiasta kertomalla, että Yhdysvaltain korkein oikeus tutkii Obaman todellisia syntymätietoja. Tämä on muutenkin ollut esillä tiedotusvälineissä eikä siis ole Walkingtonin sepittämä satu. Hän kertoo, että jos todetaan että virkaan astuminen on ollut huijausta, niin Bush automaattisesti palaa presidentin virkaansa. En tiedä onko se totta. Ehkä joku tietää menettääkö tällöin myös varapresidentti asemansa.

Herkimpiä kristittyjä Walkington pelottelee sillä että tässä Jumala testaa uskommeko Häneen vai emme.

Walkingtonin mukaan Obama ei siis ole todellisuudessa Yhdysvaltain presidentti.


Palataan hetkeksi nimettömään korttiin, jonka lähettäjä luonnollisesti lukee blogiani ja tämänkin tekstin. Saan aina silloin tällöin muutenkin nimettömiä kirjeitä ja prepaid-puheluja. Kiitos kortista, se oli ihan kaunis !

En usko että Walkington on noussut sen enempää taivaasta kuin helvetistäkään vaikka olikin todettu kuolleeksi. Meidän ei tarvitse miettiä sitä eikä hänen profetioitaan. Voimme keskittyä ihan muihin asioihin.

img_4088.jpgVoimme kirjoittaa ja puhua niinkuin kortin kirjoittaja sanoo "Minun Sanaani". Sitä vain en ymmärrä miksi kortin kirjoittaja kehottaa minua siitä kirjoittamaan. ROHKEUTTA YSTÄVÄNI: Kirjoita itse!

Muistan aikoinaan kun eräs nuori henkilö sanoi että kristityn tulee kestää mitä tahansa. Vaikka kuinka kidutettaisiin ja vainottaisiin, niin kristitty kestää! Häneltä itseltään meni kuitenkin hermot kun netti ei millään toiminut kunnolla! On helppo sanoa mutta vaikea olla tekijä. 

Minä haluan olla omalla tavallani tekijä. Tiedän suunnilleen mitä teen ja missä.


Jatkan ennustusaiheesta myöhemmissä blogeissa...


 

Avainsanat: Ennustus


Kommentit

29.1.2009 21.00  Juhani

Ensimmäisenä tietysti kommentoidaan itse.

Tuossa kortissa on lainausmerkeissä lause: "Mikset tuo esille MINUN SANAANI, SANOO HERRA"

Jokainen ns. armolahjoista jotakin tietävä ymmärtää että kyseessä on kirjoittajan kautta annettu profetia/varoitus ja Herran Sana nimenomaan minulle. Ainakin minä ymmärrän tekstin niin että minua ollaan varoittamassa tästä laiminlyönnistä ja varoittajana on itse Herra!

29.1.2009 22.54  Juhani

Huom:

Kommenttitila on nyt kokonaan mm. kortin lähettäjän käytettävissä!

Toivottavasti sekä hän että muut samalla tavalla ajattelevat nyt käyttävät mahdollisuuden tuoda esille Jumalan Sanaa sellaisena kuin he sen ymmärtävät.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini