Itsekkyyden synti

Tiistai 10.2.2009 - Juhani Eilola


Olen juuri nyt kaikkein vaikeimman blogiaiheeni äärellä. Olin suunnitellut kirjoittavani muiden ihmisten itsekkyydestä. Eikö maailmassa todellakaan ole minun lisäkseni ketään toista epäitsekästä ihmistä?


Kommentit

10.2.2009 1:29  vanha kettu

Onhan niitä; Gandhi, Äiti Teresa, Martin Luther King, Jeanne d'arc, vai onko. Jossain vaiheessa elämäänsä moni on toiminut epäitsekkäästi jopa minä. Esim. Arvo Ylppö kehitti neuvolajärjestelmän. Täysin epäitsekäs ihminen on pyhimys, julistettiinko Äiti Teresa pyhimykseksi.
Vaikean ja haastavan tehtävän eteen olet itsesi saanut.

10.2.2009 1:36  Juhani

Tuli aika hauska blogiteksti ;-) Tuli niin hirveä väsy että nukahdin kun hetken huilasin. Mutta enpä taida tuota jatkaa enkä muuttaa... Kuulostaa ironiselta ja yksinkertaiselta. Ja erityisesti se on huvittava väite.

Kaiken kruunaa tuo sinun ensimmäinen kommenttisi!! Olisipa oma nimi tuossa luettelossa.

Onko toive päässtä epäitsekkäiden ihmisten löuetteloon itsekäs?

10.2.2009 1:56  vanha kettu

Epäitsekäs ihminen on pyhimys, en ainakaan minä halua sellaista ehkä kiristävää sädekehä valtoimenaan hulmuavan otsatukkani päällä. Jatkuva kiilloitus, eihän sädekehän saa päästä himmenemään. Kyllä lippalakki on parempi.
Ja saa välillä vähän jekuttaa.

10.2.2009 1:57  Juhani

Tarviiko rosteria koko aikaa kiillottaa?

10.2.2009 6:51  Juhani

Oletko muuten koskaan hitsannut enkeliä? Rauhankyyhkyn lisäksi valtuustosalin ovella voisi olla suojelusenkeli joka ei päästä mitään pahaa valtuustosaliin.

10.2.2009 10:49  vanha kettu

Ikonin tekoa olen suunnitellut, kerännyt tietoa kirjoista ja Valamon Luostarista, kiinnostaa tehdä ikoni joskus koska olemme vaimon kanssa ortodokseja ja oikeastaan lähes koko minun suku. Enkeli vois olla mielenkiintoinen haaste. Rosteri pysyy kirkkaana jos pinta käsitellään, siinä on hapotuksia sun muita käsittelyjä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini