Ääniä taivaalla

Torstai 19.1.2012 - Juhani Eilola


Uutisia maailmalla

Sain eilen illalla puhelun, jossa kysyttiin mitä mieltä olen niistä uutisista joissa taivaalta kuuluu outoa ääntä. Minähän olin suu ymmyrkäisenä. En ollut kuullut sen enempää mitään erityisiä ääniä kuin uutisiakaan.

Lähdin tutkimaan netistä uutisia eri maista ja totesin että muualla maailmassa asiaa on uutisoitu televisiota myöten, mutta ei Suomessa. Täälläkin kuitenkin sama ääni on kuultu etelärannikolla Kotkassa ja jo loppuvuodesta Vuosaaressa ihmeteltiin samantyyppisiä outoja ääniä yöaikaan koska ne häiritsivät nukkumista. En tiedä löytyikö niihin ääniin syytä. Vuosaaren äänistä oli maininta myös Helsingin Sanomissa:

"Sataman suunnalta on jo toista kuukautta kuulunut meteliä, joka on pitänyt asukkaita valveilla jopa öisin. Meteli kuulostaa Vartin lukijan mukaan siltä, että se lähtisi jonkinlaisesta koneesta tai generaattorista ja kantautuisi Vuosaaren satama-alueelta päin."

Tässä malliksi Costa Rican TV:n uutislähetys 9.1.2012 niin kuulet omin korvin mistä on kysymys. Yleisesti ottaen äänet ovat olleet korkeampia kuin Costa Ricassa, mutta nämä on yhdistetty silti toisiinsa. Uutislähetyksen lopussa on korkeampia ääniä Kievistä, Ukrainasta jossa niitä on kuultu häiriöksi asti:


Apokalyptica

Ääniä on ehditty yhdistää keskustelufoorumeissa laajasti jo maailmanloppuun ja Raamatun ennustuksiin, koska sen kirjoittajat kuulivat samanlaisia ääniä:

"...kuulin takaani suuren äänen, ikään kuin pasuunan äänen..."

"... minä kuulin äänen taivaasta ikäänkuin paljojen vetten pauhinan..."

Kaiken kruunaa tietysti ennustus:

"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi... ... ja pasuuna soi..."

Ei paljon naurata

Kävin läpi myös keskustelualueita joilla epäiltiin vahvasti jonkinlaista salaliittoa. Toisaalta kyseessä olisi aika suuri lavastus sillä ihmisiä on videoissa saatu sankoin joukoin katselemaan taivaalle ja kuuntelemaan ikkunoista - mikäs ääni se siellä?

Kuulostellaan

Aikahan sen näyttää mistä äänissä oli kyse. En tiedä onko tieteellisiä vastauksia saatu vielä mistään. Edes Suomen Skepsis Ry:ltä joka tietää kaiken ja josta tähän blogiin on siirrytty neljänneksi eniten.

Voisiko kyseessä olla joku uusi luonnonilmiö jossa revontulien äänet tulevat voimakkaina maahan, mutta revontulia ei näy. Onko kyse jostain aurinkomyrskystä vai mistä? Vai onko äänen takana tiedotus joltain toiselta planeetalta vai ovatko ne oikeasti jotain maailmanlopun ilmiöitä.

Palaan asiaan jos löydän jotain uutta tai keksin vastauksen ihan itse. Seuraan aihepiiriin liittyviä uutisia.

Kuunnellaan sitä odotellessa kappale jonka olisin halunnut tunkea jo moneenkin blogiin, mutta tähän se sopii. Tykkäsin tästä kappaleesta aikoinaan kun tutustuin ensimmäisen kerran sen tekijään Lasse Heikkilään. Jotkut saattavat muistaa myös Ilmajoki-talon joulumusikaalin joka oli myös Heikkilän käsialaa.

Jälkikirjoituksia:

1. Ukrainan videoita on näköjään aavisteltu myös huijaukseksi sillä perusteella että alueelta tulleilla kahdella videolla on sama tekijä.

2. Jonkun mielestä yksi mahdollisuus on joku sotilaallinen hanke.

3. Ongelman muodostaa se että videoita on ympäri maailmaa ladattu youtubeen samasta aiheesta. Osa lienee varmasti huijausta koska ilman huijaamista kaikki eivät voi elää, mutta epäilemättä ääniä on silti kuultu.


Kommentit

19.1.2012 0.15  Juhani

Ääniä on kuulunut kuulemma myös Kurikassa! En vain ole kai ollut silloin pihalla tai hoksannut kuunnella. Pitää kai mennä pihalle yöksi ;-)

19.1.2012 0.49  Kauno Kyvykäs

Alkaa olla todella huteralla mallilla, mikäli kuulee sellaisia ääniä, joista muut evät hoksaa yhtikäs mitään. Näille ihme äänille löytyy yleensä selitys lähempää, kuin kuulija oikein hoksaakaan. Mikäli asiaan liittyy vielä ihmeellisiä valoja ja hajuja, niin peli on auttamattomasti selvä.

19.1.2012 6.15  Juhani

Ehkä, mutta silti ... oliko se nyt 40% ihmisistä kuulee niitä joskus elämänsä aikana.

19.1.2012 14.16  tyy

Ihmisaivot ovat tyhjäkäynnillä petollinen värkki. Kokeilepa nukkua yksin metsässä yöllä, kaukana ihmisen aiheuttamista äänistä.

Takaan, että kuulet "kaikenlaista".

19.1.2012 20.28  Juhani

Totta varmaan. Harrastan suunnistusta ja monta kertaa yösuunnistuksissa yksin ollessa on tullut mieleen että vastaan voi tulla vaikka joku eläin. En kuitenkaan koskaan ole vielä kuullut enkä nähnyt mitään. Mutta ehkä se johtuu siitä että on senverran tekemistä.

19.1.2012 20.35  Juhani

Itse blogiaiheeseen vielä vähän. Paholaisen asianajaja -niminen blogi on myös puuttunut aiheeseen. Blogi kannattaa lukea, sillä sen perusteella kyseessä on äänitekninen huiputus. Blogin otsikko on "maailmanlopun ääneet, korvat hörölleen".

Blogin osoite on:
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/

Agenttini ovat kuitenkin käyneet läpi mm. venäläisiä sivustoja ja em. blogista huolimatta havaintoja ja nauhoituksia on nyt niin valtava määrä muuallakin kuin Youtubessa että vaikea on panna kaikki huiputuksen piikkiin.

Palaan varmasti vielä aiheeseen - ainakin jos itse kuulen jotain muuta kuin lasten ääniä.

20.1.2012 17.16  Kauno Kyvykäs

Hyss, Juhani, eihän sinulla ole oikeasti agentteja, eihän?

20.1.2012 18.58  Juhani

Et tiedäkään miten paljon saan apua ulkopuolelta.

20.1.2012 19.01  Juhani

Tänään esimerkiksi olen saanut materiaalia jopa metsästä. niin erikoista etten tiedä laittaisinko sitä blogiin vai pidänkö omana tietona ettei tarvitse kuunnella kehotuksia mennä kallonkutistajalle ;-)

Nimittäin metsässä oli jotain sellaista joka ei sinne todella kuulu! Mysteeri vailla vertaa.

21.1.2012 20.55  Daphnion

Jotkuthan ovat meinanneet, että HAARP-tutkimuskeskus aiheuttaisi niitä ääniä. Mene ja tiedä. Jännää on kuitenkin. :)

22.1.2012 0.58  Juhani

Totta.

Kävin tutustumassa blogiisi. Hieno!
Aika yllättävää miten hienoja valokuvia luonnosta ja kaupungillakin voi saada yhden aamukävelyn aikana! Tosi hienoja nuo ottamasi kuvat tietysti senkin takia ettei tuollaisia kohteita joka päivä näe. Mutta kyllä on talvinen maisemakin hieno.

23.1.2012 7.17  Pertti

Tuossa Leinvaaran blogissa on vähän syvemmin asiaa. Eli ainakin joissakin videoissa on käytetty samaa ääniraitaa, oltiin sitten Kanadassa tai Ukrainassa
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2012/01/maailmanlopun-aanet-korvat-horolleen.html

Ja sitten täällä on enemmän analyysiä.

23.1.2012 18.13  Juhani

Totta. Vaikka usein on niin että todisteetkin ovat olleet vain väitteitä kun kukaan ei jaksa niitä tarkistaa. Laitoin tuon saman linkin jo hiukan aiemminkin esille.

29.1.2012 20.29  Juhani (kartta ja linnejä videoihin)

Palataan näihin ääniin yhden kommentin verran. Eiköhän se ole nyt käynyt varmuudella selväksi että nämä äänet ovat todellisia. Ne eivät edes lopu vaan jatkuvat edelleen. Myös suomessa on äänitettyjä videoita ja samoin melkein jokaisessa euroopan sivistyneessä maassa.

Nyt olisi vain parasta keksiä niille joku muu syy kuin viimeinen pasuuna!

29.1.2012 20.32  Juhani (Ääniä baseball -ottelun aikana)

Tämä selostuksen aikana kuulunut ääni on aika vaikea selitettävä jos sitä ei kuulu ;-)

2.8.2012 14.03  Anna

Arvaus: HAARP TAI :Kännyjähän on jo jokapuolella ja niistä syntyy yhteensä ilmaan ristiaallokkomaisia soppia. Ne eivät lie yhteydessä lähiympäristöönkään vaan seilailevat satunnaisesti ympäri pallon.

23.8.2012 15.08  sami

Jännästi meillä suomessa on ruvettu sensuroimaan nettiä koskien kaikkea kyseenalaista.

18.10.2012 0.24  Johnjohn

Ääniä on kuulunut myös Porissa viime sunnuntaina keskiyöllä. En aikaisemmin edes tiennyt kyseisistä "pasuunoista". Oli häiritsevää, ja aloin tutkia nettiä. Karvathan tässä pystyyn nousee.

18.10.2012 16.09  juhani

Kerrotko tarkemmin? Selvisikö äänen syy?

19.10.2012 11.19  Johnjohn

Ei selvinnyt. Yritimme miettiä eri äänilähteitä kuten esim. tehtaiden korkeita savupiippuja joita puhdistetaan paineilmalla. Mutta kuka sitä työtä tekisi sunnuntaina klo 12 yöllä? Äänien alkaessa koiramme muuttui levottomaksi eikä tullut ulos meidän kanssa. Ne kestivät noin puoli tuntia ja vaimenivat välillä ja taas välillä häiritsevän kovaa. Missän mediassa niitä ei huomattu eikä kunta tiedottanut siitä mitenkään.

29.9.2013 3.11  Inka

No niin,siitäkös se meidän koiran kummallinen yöllinen levottomuuskin sitten johtuu myös.Meidän koira kun päiväasaikaan on ollut ihan rauhallinen ja normaali käytökseltään,mutta nyt viime aikoina se on yöaikaan ollut hyvin levoton ravaten huoneessa edestakaisin ollen jotenkin hermostuneen ja pelokkaan oloinen.Ja siinä välillä se menee myös ikkunasta ulos katsomaan ja murisee ihan kuin se näkisi siellä jotain epäilyttävää.Sitten jos olen avannut sille oven että se pääsisi ulos pihalle tarpeilleen,niin se ei ole uskaltanut yksin sinne mennä,vaan se katselee hyvin epäluuloisen ja pelokkaan näköisenä oven suussa ulkorapulla seisten ympärilleen ja välillä ylös taivaalle myös hetken aikaa ja sitten se jo kohta ampaisee kiireesti sisälle takaisin turvaan.Olen ihmetellyt että miksi se niin on alkanut aina öisin nykyään käyttäytyä kun ei se ennen ole tuollaista tehnyt,joten koirillahan kun on niin paljon parempi kuulo kuin ihmisillä,niin sen on täytynyt varmaan sitten kuulla jotain sellaisia ääniä joita omat korvani eivät eroita.Joten voisikohan olla kyse juuri näistä äänistä mistä täällä ollaan nyt puhuttu.

29.9.2013 18.43  Koiranomistaja

Meillä on koiralla samoja piirteitä, mutta vaikea uskoa ääniin kun ei itse kuule.

29.9.2013 22.02  anna

Tuota ne äänet ovat niin valtavan kovia ja löytyvät You Tube Haarp sounds/ Strange voices jne haulla...kuunnelkaa.

Kyse ei tod ole luuloista kun Norjan uutisissakin oli pätkää...

30.9.2013 4.23  Inka

Oli ihan pakko tulla nyt keskellä yötä uudestaan taas tuosta koiramme käytöksestä ja noista äänistä kirjoittamaan.Sillä koiramme kun alkoi taas jälleen tänä yönä tuon kummallisen levottoman häiläämisensä ja minun nukkumisesta ei sen vuoksi tullu tyhtään mitään,niin päätin sitten pukea päälleni ja mennä sen kanssa yhdessä kiertämään pihan ympäri että se ainakin minun seurassani uskaltaisi mennä tarpeilleen, jos sillä sellainen tarve sattuisi olemaan.Ja kyllähän se pienemmän tarpeensa tekikin,mutta samalla se koko ajan edelleen kuunteli ja tarkkaili pää pystyssä ympärilleen joka suuntaan korvat höröllä hyvin valppaan ja samalla pelokkaan ja jännittyneen näköisenä ollen valmiina säntäämään heti karkuun, jos siihen tarvetta vaan tulisi.Ja sitten kun oltiin jo takaisin sisälle taas menossa ja olin juuri ovea sulkemassa,niin silloin minäkin yhtäkkiä havahduin kuulemaan jotain kummallista ääntä myös.Se ääni kuului ensin sellaisena hiljaisempana ihmeellisenä ujelluksena jostain kauempaa,joka sitten alkoikin siitä voimistua ja kuulua kohta jo paljon kovemminkin.Ja sen havaittuani olikin jo ihan pakko sitten jäädä ulkorapulle seisomaan ja alkaa kuunnella tarkemmin,että mikä se ääni voisi olla.Sitä on vaikea tasan tarkkaan kuvailla, että minkälainen se ääni oli ,mutta jotenkin se oli ihan kuin voimistuvan myrskyn ja jonkun kummallisen vähän niinkuin metallisen ujeltavan äänen sekoitus, vaikka ilma itse oli kyllä ihan tyyni.Ja sitten siinä oli sellaista matalampaa ja rämisevämpää ääntä joukossa myös,joka välillä kolahteli myös.Joten taitaa tuolla ilmeisesti jotain kummallista olla kyllä sitten tosiaankin menossa.Ja onhan sitä ääntä voinut kuulua siellä varmaan muinakin öinä myös,mutta kun sitä niin harvoin vaan tuolla ulkona tulee keskellä yötä oltua ulkoilemassa, niin ei ole sen vuoksi sattunut aijemmin sitä vaan vissiin sitten kuulemaan, tai panemaan merkille siinäkään, kun olen koiralleni ulko-ovea aukonut ja se ei yksin ole sinne uskaltanut ulos mennä.Tai jos se ääni ei juuri sillä hetkellä ole sattunut siinä kuulumaankaan sinä lyhyenä aikana kun ovi on ollut auki. Joten kai noissa äänissä jotain perää täytyy sitten olla, kun kerran Norjassakin uutisissa niistä juttua oli ollut myös.
Ja hyvä tietää se myös,että meidän koira ei ole myöskään ainoa jolla tuollaista käytöstä on ilmennyt,sillä minä kun olen välillä jo miettinyt, että onkohan meidän koiralle alkanut tulla jotain hermostoon liittyviä vaivoja, kun se niin kummallisesti on nyt yhtäkkiä alkanut käyttäytyä.Mutta kait se vaan sitten kuulee ne äänet niin paljon kovemmin kuin me ihmiset ja vaistoaa niiden olevan muutenkin jotain normaaleista äänistä poikkeaviakin myös ja sen vuoksi sitten pelkää niitä.
Ja kävin tuossa muuten äsken nimimerkki annan antamasta linkistä You Tubesta katsomassa ja kuuntelemassa niitä ääniä myös ja kyllä niissä jotain samanlaisia piirteitä tuntui olevan kuin näissä täälläkin kuuluvissa äänissä oli myös.Joten aika kummallista kyllä ja olisi mukava tosiaan tietää,että mitä ne äänet oikein loppujen lopuksi ovatkaan.

30.9.2013 4.32  Inka

Täytyy pyytää heti perään anteeksi, kun vahingossa laitoin tuon kirjoitukseni kahteen kertaan.Sitä kun on tässä jo niin monena yönä tullut tuon koiramme pelkojen vuoksi valvottua, niin unenpuute ilmeisesti alkaa jo vaikuttaa sillä lailla,että sattuu tuollaisia vahinkojakin sitten tulemaan myös,joten toivottavasti tämän blogin omistaja saa poistettua tuon ylimääräisen tekstin.Joten vielä kerran pahoitteluni tuon mokani vuoksi.

30.9.2013 7.57  Aikas pelottavaa

Onkohan tuo joku ukkosta vastaava uusi sääilmiö? Toivottavasti koira ei tiedä että sitä pitää pelätä vaan pelkää tuntematonta. Eläimillä kerrotaan olevan hyvä vaisto luonnonilmiöiden suhteen.

30.9.2013 13.43  Inka

Niin, toivottavasti se on vaan sitten joku sellainen uusi kummallinen luonnonilmiö vaan, jota koirani muuten vaan pelkäisi eikä se olisi mitään sellaista, jota tosiaan täytyisi pelätä.Koirani ei silti kuitenkaan ole koskaan ukkosen ilmaa tuntunut yhtään pelkäävän kuin myöskään uuden vuoden raketteja tai ampumistakaan,niinkuin jotkut koirat kovastikin pelkäävät,jotka ovat paukkuarkoja tai muuten vaan herkkiä erilaisille äänille.Joten siinä mielessä koirani on kyllä tavallistakin hyvähermoisempi ja rohkea koira,mutta nyt vaan sitten jotain kuitenkin selvästi näyttää pelkäävän.

Ja sitähän minäkin olen ajatellut myös,että tietääkö se ja vaistoaako se ehkä jotain sellaista mitä me ihmiset emme tiedä,sillä eläimillähän tosiaan on kyllä niin ihmeelliset vaistot,josta väistämättä tulee mieleen sekin myös kuinka ne norsutkin silloin tiesivät jo paljon ennen kuin se tuhoisa Tsunamikin tuli ja lähtivät pakoon sinne jonnekin korkeammalle vuorille vai minne ne nyt menivätkään,kun en niin tarkkaan sitä enää muista.

Mutta toivotaan, että kysymyksessä olisi vaan tosiaankin joku uusi,mutta vaaraton luonnonilmiö josta lähtee tuollainen kummallinen ääni vaan,että se outouttaan jotenkin koiraani muuten vaan sitten pelottaisi.
Mutta miettimäänhän se tämä kyllä pistää kuitenkin,että mistä siinä oikein lopulta mahtaa tosiaan kysymys olla.

1.10.2013 19.35  anna

Siitä Haarpista lähtee tuommonen vonkuna ja siinähän Moskovan kulmilla sanovat olevan yhden ja Suomen ohimolla Norjassa toisen...

Itse satuin Norjan vuonoille samaan aikaan kun se testaus oli menossa ja en halua ikinä kuulla toista kertaa sitä vonkunaa se menee ytimiin asti. Koira varmasti kuulee ne todella hyvin.

Tuolta Daily Mailista löytyi uutinen jossa auringonpurkaukset tekisivät sähköhäiriöitä ja muuta ja tämä Vuotaja Snowdon sanoo NSA kehitelleen jotain kujetta niihin liittyen . Ajattelin heti että hetkinen mikäs mies tämä Snowdon oikein on kun sehän piti pelta NSA ta vastaan???

Ettei vaan olisi peitesepi tämäkin mies ja jospa ne suunnittelevatkin sähköisten häiriöitten tuottamista KUN VETÄVÄT KÄTEISEN RAHANKIN POIS ja jos tietokoneet häiriintyvät voi aina muutama miljardi vaihtaa omistajaa kätevämmin? Jotain on tekeillä ja alan olla kuin koirasi huolissaan kohta mitä tämä on???

Snowdonhan puhui että ne "purkaukset" olisivat isokin uhka ihmiskunnalle ja miljoonia kuolisi...ja nämä fundamentalistikritityt taas puhuvat siitä vaivan ajasta ja ylöstempaamisesta.

Ei tiedä mitä ihmettä siellä oikein tehtaillaan.

1.10.2013 22.53  anna

Tässä on linkki siihen auringonpurkausjuttuun:

http://yle.fi/uutiset/laske_uusi_painoindeksisi_taalta/6476582

1.10.2013 23.45  Johnjohn

Niin, eikös nyt ole taas 11 vuotta kulunut siitä kun aurinko oli viimeksi aktiivisimmillaan?
Voisiko nuo äänet liittyä niihin solar flareihin? Turun yliopistossa (vai aaltoko se oli) olivat joku vuosi takasin koittaneet äänittää revontulista lähtevää ääntä, mutta ei se ollut lainkaan samanlaista mitä nämä mysteeriäänet. Siitä on youtubessakin video.

Pikkusiskoni on ehkäpä yksi maailman skeptisimmistä henkilöistä jonka olen tavannut, ja hän sanoi äänien johtuvan siitä, että kun maapallo pyörii näkymättömän akselinsa ympäri, niin sopivassa kulmassa maan magneettikenttä saa jonkun aktiivisen piikin ja se kuuluu meille sellaisina taivaallisina pasuunoina. Ensin ajattelin tästä että hmm, miksei. Vaihteleehan sen kentän voimakkuus vähän väliä. Mutta kun tarkemmin märehdin ajatusta niin aika hölmöltä ja kaukaa haetulta se vaikuttaa. Vai mitä olette mieltä?

2.10.2013 10.57  anna

En tiedä , aikamoinen pikkusisko sinulla muuten jos pohtii tuommoisia juttuja :), siis positiivisessa mielessä.
Olettekos huomanneet että maaperään on myös alkanut hälyttävän paljon ilmestyä ns sinkholeja Usa ssa ja muuallakin? Samaan aikaan.

Tuli maallikkona mieleen että entäpä jos nämä ilmiöt nyt liittyvätkin toisiinsa?

Jospa maankuori on jotenkin erikoisessa liikkeessä ja se ääni resonoi sitten meille taivaalta mitä siellä alhaalla tapahtuu?

Se juuri tuossa Haarp helvetinkoneessa hirvittää kun sen sanotaan tekevän juuri sitten tätä samaa, aiheuttavan senkin maanjäristyksen sinne minne ne haluavat.

Toinen hakuammunta maallikon aivoilla: kun se öljy on sinne maankuoren kerroksiin syntynyt hirmuisessa paineessa ja eikö se öljy yleensä ole liukasteena sellaista että estää pahemmat laattojen täristykset? No kun se pumpataan pois....luulisi menon olevan sitten yhtä kirskuntaa ja tärinää sen jälkeen, ja siitä syntyä tuommonen vonkuna sitten taivaalle?

Pelottavaa tämä on minusta ainakin. Ainakin tuo mitä Snowdon puhui, kun ei tiedä mitenpäin nuokin jutut ovat ja mikä on peitettä ja mikä totta.

Minusta on kummallista että raha aiotaan sähköistää....juuri nyt. Kun se on niin helppo pimentää sitten se raha ruuduilta...

Tämän idean sain piruettilaudalla pyöriessäni :)

2.10.2013 11.00  anna

Miksei näitä pasuunoita ole kuulunut kuin sitten viimeisen n 10 v aikana sitten ?

Ellei oteta Raamatun ajan "Jumala lähetti taivaalta äänen joka rikkoi muurit"- tekstejä...

2.10.2013 11.21  anna

Jatkan vielä samaan aikaan huolestuttaa tämä ääri juut-kristillinen liikehdintä mormonit, jehovat ja ne babtistipoppoot ja muut yhdessä jotka kokoajan enenevästi samalla julistavat näitten pasuunoitten merkitystä. Ottaen huomioon että ne omistavat niin paljon ja tekevät tiedettä ja yliopistoja ja ovat niin korkeissa asemissa. Etteivät vaa suunnittele isompaa tälliä muun lähetystyön ohella?

You tubella on videoita joissa on nuo pasuunoitten äänten eri merkityksetkin jo esitetty. Hakuun vaan SOFAR...

Siinä opastetaan tunnistamaan minkälainen pasuunan ääni kutsuu sisäpiiriä mihinkin.

2.10.2013 12.26  anna

No anteeksi tulipa väärä linkki totaalisesti (vaikka tuokin painoindeksi toki on hyödyllinen :) ) laitan uuden :http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1313858/Solar-flare-paralyse-Earth-2013.html

2.10.2013 12.28  anna

oikea linkki :

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1313858/Solar-flare-paralyse-Earth-2013.html

2.10.2013 12.34  anna

Muuten Noitten äänien paikkakunnat ovat SAMAT KUIN NIITTEN HAARP-asemienkin, Juuri Brasilia ja Ukraina ja meidän lähellä Moskovan liepeillä...ja Norjassa jne. Etsikää se kartta missä¨asemat ja sielläpä kummasti äänetkin esiintyvät ....Minua nimenomaan huolestuttaa kun sitten toitotetaan perään noista Jumalan pasuunoista kun jo mormonikirkon harjallakin on semmonen enkeli pasuunanasa kanssa ja USA ssa han mormoni pyrki presidentiksi saakka... että MITÄ ON TEKEILLÄ????

2.10.2013 14.34  Inka

Joo kiitos anna ensinnäkin noista linkeistä!! Eikä haittaa ollenkaan vaikka pääsi oman painoindeksinsäkin tuossa samalla sitten katsomaan myös,joka oli ihan hyvä saada sekin sitten tietää myös.
Mutta täytyy vaan todeta,että aika hurjaahan tämä kaikki tosiaan tuntuu olevan ja mietityttää kyllä kovasti vaan,että mitä tästä vielä jatkossa mahtaa sitten lopulta kehittyäkään ja mitä tosiaan ylipäätään mahtaa kaiken kaikkiaan tekeillä sitten tosiaan ollakaan myös.Mutta parasta on vaan ilmeisesti ottaa päivä kerrallaan vaan ja olla miettimättä sen kamalempia ja katsoa mitä tuleman pitää,ettei ihan ala ahdistua. Mutta sen verran noista kummallisista äänistä nyt kuitenkin lisää tuli kerrottavaa taas,että jälleen viime yöltä tuli uusi kummallinen ääni kokemus taas jälleen.Eli se koirani levottomuus alkoi taas jälleen yöllä käydä yli kierroksilla niinkuin aijemminkin ja lähdin sitten joskus kahden ja kolmen välillä yöllä koirani kanssa pihalla käymään jälleen taas.Ja meno oli koirallani siellä ulkonakin samanlaista taas kuin aijemminkin,mutta nyt kuulin tällä kertaa sellaisia kummallisia ääniä, jotka muistuttivat sellaista kuin joku olisi paukuttanut jollain lekalla tai muulla tyhjiä öljytynnyreitä tai vastaavia.Niitä ääniä tuli pienin väliajoin monia kymmeniä kertoja peräkkäin,kunnes en väsymykseltäni enää jaksanut jäädä kuuntelemaan pitempään ,että miten pitkään niitä äääniä siellä lopulta kuului.Talomme sijaitsee metsän ympäröimällä tontilla ja sieltä päin mistä ne äänet kuuluivat on pitkälti isoa metsää ja suomaata vaan jossa ei asutusta ole lähellä pitkään matkaan.Joten tiedä sitten,että mikä tai kuka siellä sellaisia ääniä keskellä yötä aikaan mahtoi sitten saadakaan.Joten on tää aika kummallista kaiken kaikkiaan kyllä.

2.10.2013 14.40  anna

You tubella on semmoisestakin äänestä tähän liittyen videota , kun vain käyt niitä eri maista lävitse on sitäkin tynnyrinpaukuttelua. Tää on todella mielenkiintoinen aihe.

Lyöt vaan hakuun strange voices ja haravoit niitä videoita sieltä niin löytyy.

Ja sitten on joissakin hakkaamisen lisäksi kirskuntaa.

Vai tekevätkö ne Natolle jotain Bunkkereita taasen kuten Siilinjärvelle tekivät. Missä päin asut ?

2.10.2013 14.51  anna

Nämä hullut mua pelottaa:

https://www.youtube.com/watch?v=wwA5eZztSVo&list=PLBFA78621C06EBE61&index=5

Kun niillä on oikeasti meinikin ottaa tämä pallo :

https://www.youtube.com/watch?v=L6KWfMD6-qM&list=PLBAB450B8490C9DA4

2.10.2013 14.55  anna

Noitten hörhöjen tekstiä videon alta:

Uploaded on Aug 24, 2010

The time has come and now is to sound the Shofar, to call for a Holy assembly and a time of deep prayer. The return of our King is upon us. Prepare yourselves and repent all of us, each one. Now is the time! Even so come quickly Lord Yeshuah!

Exodus 19 the first call of assembly at Mt. Sinai. Joshua marched around Jericho and sounded the shofars. Before battle to strike fear in the hearts of the enemy or whether to prepare the congregation for Holy assembly. The Shofar announces and pronounces.1 Thessalonians 4:16 For the Lord himself shall descend from heaven with a shout, with the voice of the archangel, and with the trump of God: and the dead in Christ shall rise.


Järkkyä...ja kun siellä puikoissa on ketä on tällähetkellä...huh!

2.10.2013 14.59  anna

Nasa on vienut jonkin 3d tulostimen avaruuteen...kaikki tämä outo varustautuminen...ja Snowdonin varoitukset...on jotain isoa tekeillä olen aika varma....

Meinaakohan ne vähentää ihmiskuntaa jollain tällillä "auringosta" ja pölliä rahat ja alkaa elämään sitä tuhatta vuotiskauttaan sitten ?

Näinhän se Raamatun mukaan pitäisi tapahtua Jumalan toimesta mutta kun hehän OVAT niitä Jumalia ja tekniikka on jo käsillä ei näistä hulluista tiedä.

Katsokaa nuo videot.

2.10.2013 15.16  anna

Tässä vielä yksi linkki jossa pilvissä mainostetaan tulevaksi Jeesusta, ihmiset luulevat tietysti sen epäilemäni tulevan hologrammitempun jälkeen että hyvin käy...huolestuttavaa on että näitä videoita on alkanut ilmestyä pilvin pimein katsottavaksi "omille"https://www.youtube.com/watch?v=akvHnvRY838

2.10.2013 21.31  Inka

Aika pelottavia juttujahan nuo tosiaan kyllä olivat, kun kävin katsomassa noita videoita joihin ne linkit annoit.Ja niitä ääniä siellä monesta videosta kuuntelin lisäksi myös ja siellähän tosiaan kyllä oli jotain vähän samantapaisia ääniä kuin olin kuullut itsekin myös.
Ja mistä sen tosiaankaan tietää, vaikka mitä kamalia suunnitelmia niillä ihmiskunnalle saattaa vaikka hyvinkin tekeillä olla.Se tuo valtava rahan ahneus kun tuntuu niin päällimmäisenä vähän joka asiassa nykyään ihmisillä muutenkin olla,joka on todella huono asia ja voi helposti kyllä johtaa ihan mihin vain.Joten aika pelottavaa tosiaan.
Asun lähellä Mikkeliä,mutta sen lähempää osoitetta en näin netissä halua mielelläni esille tuoda,jonka varmaan ymmärrätkin niinkuin aina sanotaan että ihan turvallisuussyistä ei liian tarkkoja tietoja kannata itsestään netissä ilmoittaa.Ja se ei tietenkään tarkoita sitä ettenkö luottaisi sinuun,mutta netissä on vaan niin tosi paljon muita sellaisia ihmisiä joihin ei kuitenkaan voi luottaa, niin sen vuoksi parempi siis näin. Mutta kun kerroit, että tuolla Siilinjärvellä olivat niitä jotain bunkkereitakin jo tehneet, josta en itse ole ollut edes tietoinenkaan,niin eihän se sitten niin kovin kaukana kyllä olekaan,joten voisi siten kuvaan sopiakin hyvin kyllä myös.Milloinkas ne muuten siellä niitä bunkkereita ovat tehneet,joka sekin jo tuntuu jotenkin kummalliselta kyllä myös.
Mun mieheni ei puolestaan usko minua ollenkaan,kun olen hänelle niistä äänistä kertonut ja hän vähättelee niitä vaan ja väittää niiden olevan jotain ihan luonnollisilla asioilla selitettävissä olevia ääniä vaan.Ja hyvä ettei melkein jopa suuttunut minulle, kun niistä hänelle kerroin ja olin asiasta eri mieltä kuin hän.Ja sehän tietysti johtuu ihan siitä vaan,että koiramme hoitaminen kun on ollut koko ajan minun vastuullani eikä mieheni kyllä keskellä yötä jaksaisi koiramme kanssa pihalle lähteä muutenkaan kävelemään,kun ei tee sitä koskaan päivälläkään, vaikka se hyörisi kuinka levottomana tahansa,vaan minähän se aina sitten olen joutunut nää jutut hoitamaan ja sen vuoksi mieheni ei ole niitä ääniäkään sitten kuullut tietenkään myöskään,koska ne aina yöaikaan tapaavat näköjään vaan kuulua eikä hän siten usko minun juttujani vaan sanoo minun kuvittelevan omiani vaan eikä tykkää kun edes puhunkaan niistä.Olen yleensä kyllä hyvin jalat maassa olevaa sorttia enkä ihan pienistä ala kovin helposti olemattomia yleensä kuvitella,mutta jotenkin nää äänet ovat nyt kyllä saaneet minut miettimään, että jospa siellä jotain saattaisi kuitenkin hyvinkin olla tekeillä, kun sen verran tavallisesta poikeavilta nuo äänet ovat mielestäni kuitenkin kuulostaneet. No,ei auta muu kuin seurailla vaan tilannetta ja olla kuulolla tavallistakin tarkemmin.Joten jospa se jossain vaiheessa sitten tämä arvoitus vielä selviää mistä niissä kysymys on.

2.10.2013 21.41  anna

Kiitos Inka joo ei missään tapauksessa osoitteita vaan juuri tuota aluetta kartoitin että yleisemmin tiiä missä niitä kuuluu :)

On kyllä jännä juttu että muakin kiinnostaa todella nää äänet sillä tajuan etteivät ne ihan jokapäiväistä soppaa ole taivaalta, kuten huomaan maailmalla kaikkialla niistä on jopa Tv ssä uutisia myöten vaan eipä meillä. Siellä on muuten myös Suomesta ääniä tubella kun vaan haet. 2 poikaa kuulee ja äänittää hiihtäessä niitä.

Joo tuntuu niin avuttomalta vaan katsella ja kuunnella noita isoja suunnitelmia noilta.

Ja kuule kun näistä tekstailin niin mormonit olivat vielä ovillani tiuhaan tuli jotenkin ihan hurja olo. Toinen mormoni oli Liettuasta ja hyytävä ja toinen Ruotsista...ja ne pitää mua nyt silmällä rimputtamalla aina kelloa tiuhaan.

Tuntuu kyllä vaikka miltä. En laske sisälle.

Mats Dumell sanoo Ylen videolla suoraan että mormonikirkko on vakoilunpesäke vielä...huh. Siis suoraan!!

Olen hyvin pitkään tarkkaillut näitä tapahtumia ja siksi osaan yhdistää palikoita jo toisiinsa.

No niitä Bunkkereita rakentaneet viime vuodet jo, ties mimmosia, kai ne siihen lentotouhuun liittynevät. Niistä ei netissä enempää. Puolustuksellisia juttuja?

2.10.2013 21.46  anna

Ymmärrän täysin , netissä on vaikka mitä ja kysyinkin vaan yleistä aluettasi. :) Kiitos!En tiiä tuleeko vastaukseni sinne kun puhuin Bunkkereista ja mormoneista, vaan katoavatko mutta toistan tässä että mielenkiintoisia on nämä ja että muissa maissa nämä ovat läpäisseet uutskynnystä ja siellä on tosiaan videota myös Suomen puolelta tubelle 2 miestä kuulee niitä hiihtäessään.
Bunkkereista ei voi puolustuksellisista syistä enempää...

2.10.2013 21.56  anna

tässä se Suomen äänihomma : https://www.youtube.com/watch?v=b3oFDtLRcSkSiellä on varmaan lisääkin vielä.Ja tässä se Dumellin video: http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/helsinki_-_vakoilun_keskus_pohjolassa_98733.html

2.10.2013 22.00  anna

Minua huolettaa se että Suomessa näihin ilmiöihin suhtaudutaan liian huolettomasti. Ihmisille ei anneta reilusti tietoa ja sitten huseeraa Assanget ja Muut Snowdonit ja Luukasen overiksi vetäen (?) jakamassa ties mistä leiristä "tietoa".

Ei ota Erkkikään selvää lopulta missä mennään. eikä tarkoituskaan varmaan ole vaan päinvastoin.

2.10.2013 22.04  anna

tää on karmein ja HS lähettänyt????:

https://www.youtube.com/watch?v=qXdgvMuItMw

2.10.2013 22.25  Inka

Joo, niinhän se tosiaan on,joten ymmärrän hyvin ettei noista bunkkereista tosiaan sen enempää sitten kannata puhuakaan,ettei saa mitään harmia vaan sen vuoksi.Ja aika hurjaa tuo kyllä myös,että kuinka ne mormonit sinua niin sitkeästi kimpustavat,joten mitähän ihmettä nekin oikein takaa ajavat sillä.Muistan kuinka -60 luvulla kun nuorena asuin Hesassa ,niin siellä silloin liikkui hyvin paljon juuri noita mormoneita myös.Kulkivat puvut päällään ja olivat sellaisia nuorehkoja miehiä salkut kainalossaan ja aina niitä ihmettelin,että mitä ihmeen miehiä ne olivat kun en ollut aijemmin liioin mormoneista kuullut.

Tuo meidän koira tuntu uonneksi näköjään hyvin pitävän kaikki ylimääräiset tunkeilija ym. poissa ovemme takaa, koska koiramme on isokokoinen ja se pitää heti jonkun vieraan nähdessään äänekkäästi vahtia.Ja sen lisäksi kun tonttimmekin on myös aidattu,jotta koiramme voi siellä vapaana juosta,niin eivät ulkopuoliset onneksi uskalla pihallemme siten kovin helposti tulla.

Mutta tuo on kyllä jotenkin kummallista minustakin tosiaan myös,ettei Suomessa näistä asioista uutisissa ole kuullut puhuttavan kertaakaan ,vaikka muissa maissa niistä uutisissa puhuvatkin,joten mikähän siinäkin mahtaa syynä olla sitten myös?
Ja minäkin löysin sen videon sieltä myös,missä ne suomalaiset miehet kuulee niitä ääniä hiihtäessään myös,joten kyllä se totta tuntuu tuo asia olevan täällä Suomessakin sitten myös eikä vaan tuolla ulkomailla.Täytyykin tästä lähteä koiran kanssa iltalenkki ennen yötä heittämään ja saas nähdä saisikohan tänä yönä edes vähän paremmin nukuttua kuin noina edellisinä öinä,toivotaan ainakin,sillä univelkaa on kyllä kertynyt jo tällä erää ihan tarpeeksi ja uni tekisi kyllä vaihteeksi hyvää.Joten tämä siis tällä erää taas ja mukavaa illan jatkoa ja hyviä öitä sinulle myös!!!

2.10.2013 22.25  anna

Tässä uutisia ympäri maailmaa:

https://www.youtube.com/watch?v=oLIyh_L0_M8

2.10.2013 22.29  anna

Kiitoksia Inka, nyt täytyy pitää vaan pää kylmänä.

Ja Hyvää yötä! Koeta ajatella että mille ei voi mitään sille ei voi. Tietoa pitää jakaa kaikille ainakin.

Mutta on aikamoista touhua.

3.10.2013 0.29  anna

Löysin muiltakin samantapaisia ajatuksia:

earFront 3 weeks ago

NO, not heaven

Sounds from NWO slave masters making their moves on our minds.

If you think that heaven has anything to do with those sounds, then you'd better think again.

It was done by humans, with malicious intentions. No other explanation covers all subjects of strangeness.

Only mass manipulation of the human population, by a few ultra rich "God Complex" infused old family dynasties, can explain a cover up as big as the strangeness we now see.

Revelations is just the script they follow.
· in reply to Dawn Eagleson (Show the comment)
earFront

earFront 3 weeks ago

The sounds are made by the "Black oops" freaks, as they attempt to take over the world, like they do every night.

Crop circles

Strange sounds

Buildings disintegrating

"Argo" winning any kind of Academy award

Anyone ever seen a tesla coil being used to play music? Hook it up to your e-guitar, and the sound will come out of the electrical discharges . . . .

. . . . now, plug your HAARP into the planet, and you get the same effect.

Bad, evil, sick, secret governments, they must be stopped!
· 2

3.10.2013 16.53  anna

Ai olipa sentää Iltasanomaissakin uutinen äänistä ja jo yli vuosi sitten

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288442954622.html


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini