Toivon kevät

Lauantai 17.3.2012 - Teksti: Juhani Eilola - Musiikki: Juha Tapio


This Is My Life

En ole enää nuori, mutta en vielä vanhakaan. Olen elänyt ja nähnyt paljon mutta  paljon on vielä elämättäkin. Jätän jälkeeni elämää ja jään tänne elämään lapsissani ja lastenlapsissani ehkä siihen saakka kun tämä maailma loppuu.

Näen menneessä ajassa monia onnellisia, mutta myös surullisia hetkiä. Näen onnistumisia sekä suuria virheitä, suorastaan munauksia.

Tulevaisuudessa odottaa uusi toivo, mutta myös epävarmuus omasta, perheen ja yhteisön elämästä.

Tämä on kuitenkin minun elämäni ja tämä elämäntarina kelpaa minulle.

Elämän Kirja

Elämäntarinoistamme osa on jo tullut kirjoitetuksi mutta loppu on yhä kirjoittamatta. Tätä päivää kirjoitetaan juuri tällä hetkellä. Vasta mennyt on valmiina, huomista kirjoitetaan huomenna.

Millainen elämäntarina Sinulla on ja millaista haluat itsestäsi kirjoitettavan huomenna? Haluatko sen olevan valoisaa ja positiivista vai pimeää ja katkeraa? Onko kirjan nimi "Taisteluni" vai "Onnen päivät" ?

Pari päivää sitten kuulin eräästä lääkekokeesta. Normaaliin tapaan osalle testiryhmän jäseniä syötettiin aitoa ja osalle lumelääkettä eli pelkkiä kalkkitabletteja.

Eräs testiryhmän jäsenistä päätti tehdä itsemurhan ja söi kerralla koko purkillisen testilääkettä. Hän joutui vakavassa tilassa sairaalaan. Tietämättään hän oli syönyt purkillisen lumelääkettä ja pääsi tehohoidosta pois vasta kun itse kuuli syöneensä täysin vaarattomia pillereitä.Hän oli kuolla koska luuli kuolevansa!

Samalla tavalla tulevaisuuteemme voi vaikuttaa se millaisin värein sitä tänään maalaamme. Maalaammeko se kirkkain toivon ja luottamuksen värein vai myrkyn täyttämällä sävytyksellä. Se vaikuttaa minuun, perheeseeni, Sinuun ja yhteisöihin joiden tulevaisuutta olemme rakentamassa. Aitoja onnettomuuksia  me emme pysty ehkä estämään, mutta mielen myrkystä me voimme pelastua.


Kommentit

17.3.2012 13.28  Riitta

Hienoa musiikkia!<3

17.3.2012 14.16  0000

Tuosta lumelääketestistä tuli muutama viikko sitten dokumentti televisiosta. Tapaus oli dokumentoitu kunnolla. Noin todella on tapahtunut.

17.3.2012 15.56  Juhani

En tiedä miten tuolla elimistössä voi tapahtua tuollaisia asioita pelkällä ajattelun voimalla. samoin tuolla hypnoosilla on mielenkiintoinen vaikutus ihmiseen.

Kiinalainen saarnaaja ja kirjailija Watchman Nee on kirjoittanut näihin aiheisiin mielestäni mielenkiintoisesti liittyvän kirjan "Sielun piilevä voima", jossa hän valottaa ihmisen käyttämättömiä voimavaroja joita siis aivoistakin on 90%. Hän uskoo että ihmisessä itsessään on paljon mahdottomammat voimavarat kuin uskotaan vaikuttaa sekä itseensä että kanssaihmisiin. Tuota on melko helppo uskoa kun katsoi "Mitä tuli tehtyä" -sarjan edellistä osaa. Ja luultavasti itsekin olen tullut joskus hypnotisoitua tietämättäni, koska toimin ihan toisin kuin olisin normaalisti toiminut erään teuvalaisen tutun taikurin aikana. Pekkosen täällä taitavat kaikki tunteakin.

17.3.2012 21.03  Juhani

Oskari Katajisto oli äsken hypnotisoitavana telkkarissa. Kyllä ihminen saadaan näkemään ja uskomaan ihan mitä tahansa. Kunnallispolitiikka on yksi sellainen asia jossa joskus porukka saadaan melkein joukkohypnoosiin ,-)

19.3.2012 8.24  0000

Televisio-ohjelman mies oli ollut mukana erään lääkkeen kaksoistutkimuksessa. Siksi tapaus on niin hyvin dokumentoitu. Tutkimuksen aikana miehelle sattui sellaista, että hän päätti lopettaa päivänsä syömällä tappavan annoksen tutkimuksessa käytettäviä lääkkeitä. Hänet löydettiin ajoissa ja vietiin sairaalaan. Miehen kunto heikkeni nopeasti ja hän näytti kohta kuolevan. Syytä heikkoon tilaan ei löydetty. Lääketutkimusta johtava tutkija keksittiin hälyttää paikalle. Kun tämä kertoi miehelle, että hän on syönyt vain vaarattomia tabletteja, miehen vointi alkoi kohentua heti. Hän palasi nopeasti normaaliin tilaan. Ohjelmassakaan ei löydetty muuta selitystä kuin että ihmisillä on ihmeellinen kyky parantua (ja myös sairastua) omin voimin. Ehkä se on syy shamaanien käyttämiseen ja eri uskontojen rukouksiin. Ne ehkä käynnistävät paranemisreaktion. Luin kerran tieteellisestä tutkimuksesta rukouksesta. Jos henkilö tiesi, että hänen puolestaan rukoillaan, sillä oli mitattava, myönteinen vaikutus. Jos kohde ei tiennyt, että hänen puolestaan rukoiltiin, mitään toipumista ei tapahtunut.

21.3.2012 8.26  Kauno Kyvykäs

Ehkä, näitä Juha Tapion loruja pystyy kuuntelemaan ilman oksennuksen tunnetta, kun pitää miessään, jotta on olemassa myöskin Jukka Pojan yökötys lurituksia, joiden takia radio on pistettävä visusti kiinni. Räppikin kaikessa karmeudessaan muistuttaa musiikkia, verrattuna Jukka Pojan itkuvirsikopioihin. Selvästi sienien syöjien outoa tunnelmamusiikkia on nämä Jukka Pojan sydänpohjaa repivät, kuiskaamalla räpätyt, inhimillisyyden nimissä, radion kiellettyjen listalle ehdottomasti kuuluvat esitykset.
Kaikilla kansalaisilla tulisi olla oikeus pitää radiota auki ilman Jukka Pojan epäinhimillistä jorinaa, pois radioista musiikin nimissä tapahtuva melusaaste.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini