Heluna, Tuomas ja Mikko

Keskiviikko 4.1.2012 - Juhani Eilola

Vaniljaeskimo

Sain joululahjaksi Tuomas Kyrön kirjan Mielensäpahoittaja jossa hän uskomattoman onnistuneesti asettuu vanhan miehen saappaisiin.

Kun mielensäpahoittaja joutui elämässään kaikkeen tyytyneenä  lääkärille, niin lääkäri varoitti tukkeutuvista verisuonista ja käski vaihtaa ruokavaliota. Mielensäpahoittaja tulkitsi asian niin että on kerännyt liikaa asioita päähänsä niin että nyt ne menee ja tukkii vielä verisuonetkin. Siksi hän päätti purkaa pahan mielensä lehtien yleisönosastoihin ja kuka tietää Matin blokiin.

Kristiina Wheeler viettää alla olevassa videossa kesäistä lukuhetkeä mielensäpahoittajan ja vaniljaeskimon seurassa:


Maailman hauskin eläin

Jos pitää nimetä hauskin eläin, niin useimmat nimeävät lehmän. Niitä maaseudulla riittää. Toivottavasti kukaan ei pahoita mieltään seuraavasta laulusta. Vaimo opiskelee alaa joten tämä kappalevalinta lienee mieleen. Taitaa olla Markkilan lehmä tämä Heluna:

Tasaus

Ja että myös vakava puoli tulisi tässäkin blogitekstissä esille, niin päätetään tämä kurikkalaissyntyisen Mikko Vaismaan esiintymiseen Tasaus-lähettiläänä. Kyseessä on siis mainos vuodelta 2010, mutta kehitysmaiden asia ei ole vieläkään vanhentunut:

1 kommentti . Avainsanat: Huumori

Kurikkalaisvitsejä

Torstai 25.2.2010 klo 23.58 - Juhani

Kaikki tuntevat Laihian markanvenytysvitseistä. Olisiko Kurikasta luotavissa samanlainen perinne? Mikä voisi olla vastaava kurikkalaisaihe?


Voisiko se olla Fortumin osakkeista johtuva rikkaus:

Miksi kurikkalainen makaa selällään maassa ja vatkaa vinhasti jaloillaan ilmaa?
Hän nauraa kuollakseen laihialaisvitseille!

Miksi Pellen pikkuapulainen viihtyy Kurikassa?
Koska siellä on pienet verot ja sähköä ilmassa.

Vai voisiko se olla jurvalainen tyylihuonekaluteollisuus?

Mitä Jurvassa tehdään potilaalle jonka vatsaa vääntää?
Lakataan!

Mikä on jurvalaisten mieliruoka?
Kierremakarooni.

Mitä jurvalainen tekee pankkiautomaatilla?
Höylää

Tai miten olisi kurikkalainen tonttimarkkinointi?

Hei, olen 100% luotettava XXL-koon kaunis sinkkutontti Kurikasta.
Haen tositarkoituksella sukukypsää paria kaikenlaiseen kivaan.
Lapset eivät ole este. Oma koulu ja päiväkoti on.


Jos sinulla on mielikuvitusta keksiä lisää ehdotuksia ja ennen julkaisemattomia vitsejä, niin kirjoita niitä kommentteihin.

4 kommenttia . Avainsanat: Huumori

Naisiin menevä mies

Tiistai 23.2.2010 klo 20.14 - Juhani

Päivän aikana jää aina silloin tällöin joku lausahdus soimaan korviin. 

Tämän päivän sävelmäksi jäi se että olisin naisiin menevä mies. Siitä voisi olla jo ylpeä että vielä tämän ikäisenä harmaahapsena olisi naisten päiväuni. Mutta kun tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni, niin jääköön nyt sillä ylpeily.

Tuskinpa sillä muutenkaan tarkoitettiin unelmien prinssin rohkeutta, lihaksikasta olemustani tai veitsen lailla leikkaavaa älykkyyttäni. Ja kun sanojana oli vielä mies, niin taitaa koko lause kääntyä ironian puolelle.

Onneksi itsetuntoni on vahvaa tekoa. Pohjimmiltaan ihmiset ovat kuitenkin samanlaisia. Voin istua samassa pöydässä kenen tahansa kanssa ja ymmärtää että siinä toisessakin rinnassa lyö ihan samanlainen sydän. Elämä on niin pienestä kiinni, muutama väliin jäänyt peräkkäinen lyönti ja todellinenkin naisen päiväuni siirtyy muistojen joukkoon.
 

img_38632.jpg

Monet naiset väittävät että pohjimmiltaan miehet ovat  vain isoja pikkuvauvoja.

5 kommenttia . Avainsanat: Huumori

Asiakaspalvelua

Maanantai 22.2.2010 klo 14.06 - Juhani

img_3963.jpg

Tekniikan aula perjantaina kahvitauon aikana sellaisena kuin jotkut unelmissaan haluaisivat sen nähdä. Käytävä on täynnä asiakaspalvelijoita odottamassa kun kaupungintalon eteen yöksi leiriytyneiden fanien ja tontinostajien jono päästetään pääovesta sisään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Huumori