Presidentti Tarja Halonen

Lauantai 1.8.2009 klo 23:39 - Juhani Eilola


Olin tänään kuuntelemassa alue- ja maaseutupoliittisia tutkimuksia Farmarissa. Vietimme alueella käytännössä muutenkin koko päivän. Kuvasatoa varmaan nähdään myöhemminkin täällä.

Sikafarmari Hannu Koivisto julkaisi blogissaan Sirkka-Liisa Anttilan kuvan Farmarin tiedotustilaisuudesta. Laitan hiukan paremmaksi. Arvatkaapa kuka näissä kuvissa on tuo vahvasti anoppini näköinen naishenkilö?

img_3161.jpg

img_3159.jpg

Avainsanat: Politiikka


Kommentit

2.8.2009 0:33  Aatu

Varmaan joku haaska Savosta. Olisit Juhani kääntäny kameran 180 astetta niin olisit saanu oikeanlaisen kuvan ihmisestä eikä jostain punapäisestä punkkarista.

2.8.2009 14:33  Juhani

Ai, anoppini on kotoisin Teuvalta enkä sanoisi hänestä noin pahoin.

2.8.2009 15:51  Aatu

Sanoisin kyllä kuvan henkilölle mielelläni HYVÄSTI, mutta ei nyt sentään pahasti, mennyt vikaan.

4.8.2009 12:35  Mäenpää

Voi järkytys tuota tasoa...
Pääasiaan: Minulle on ollut ikuinen arvoitus, miksi pohjalaiset eivät jo aikoja sitten ole ottaneet todella syvällisen vakavasti Hannu Katajamäen ajatuksia/tutkimuksia/ehdotuksia. Sen sijaan häntä ovat nämä yliviisaat ja -sivistyneet pohjalaiset pitäneet kummajaisena, jonka puheista ei tarvitse välittää. Voin paljastaa teille totuuden: Katajamäki on meitä kaikkia arviolta n 100 kertaa älykkäämpi, tietävämpi, asioita perusteellisemmin tutkinut.

Miten meiltä pohjalaisilta puuttuukaan niin täydellisesti itsetuntemuksen ja rehellisyyden voima? Olikohan sitä aikaisemmin enemmän?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini