Presidentti Tarja Halonen

Lauantai 1.8.2009 klo 23.39 - Juhani Eilola


Olin tänään kuuntelemassa alue- ja maaseutupoliittisia tutkimuksia Farmarissa. Vietimme alueella käytännössä muutenkin koko päivän. Kuvasatoa varmaan nähdään myöhemminkin täällä.

Sikafarmari Hannu Koivisto julkaisi blogissaan Sirkka-Liisa Anttilan kuvan Farmarin tiedotustilaisuudesta. Laitan hiukan paremmaksi. Arvatkaapa kuka näissä kuvissa on tuo vahvasti anoppini näköinen naishenkilö?

img_3161.jpg

img_3159.jpg

Avainsanat: Politiikka


Kommentit

2.8.2009 0.33  Aatu

Varmaan joku haaska Savosta. Olisit Juhani kääntäny kameran 180 astetta niin olisit saanu oikeanlaisen kuvan ihmisestä eikä jostain punapäisestä punkkarista.

2.8.2009 14.33  Juhani

Ai, anoppini on kotoisin Teuvalta enkä sanoisi hänestä noin pahoin.

2.8.2009 15.51  Aatu

Sanoisin kyllä kuvan henkilölle mielelläni HYVÄSTI, mutta ei nyt sentään pahasti, mennyt vikaan.

4.8.2009 12.35  Mäenpää

Voi järkytys tuota tasoa...
Pääasiaan: Minulle on ollut ikuinen arvoitus, miksi pohjalaiset eivät jo aikoja sitten ole ottaneet todella syvällisen vakavasti Hannu Katajamäen ajatuksia/tutkimuksia/ehdotuksia. Sen sijaan häntä ovat nämä yliviisaat ja -sivistyneet pohjalaiset pitäneet kummajaisena, jonka puheista ei tarvitse välittää. Voin paljastaa teille totuuden: Katajamäki on meitä kaikkia arviolta n 100 kertaa älykkäämpi, tietävämpi, asioita perusteellisemmin tutkinut.

Miten meiltä pohjalaisilta puuttuukaan niin täydellisesti itsetuntemuksen ja rehellisyyden voima? Olikohan sitä aikaisemmin enemmän?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini