Taantuman peto Kurikassa?

Sunnuntai 27.12.2009 - Juhani Eilola


Taantuman peto Kurikkaan johtavalla tiellä:

"Kuljettuani kappaleen matkaa, minä näin pölypilven nousevan lähes taivaaseen asti. Aloin ajatella itsekseni: Kukaties karjalauma on tulossa ja nostaa pölyä ilmaan...

Silloin aurinko kirkastui hetkiseksi ja niin minä näin suunnattoman suuren pedon, kuin merihirviön, ja sen suusta purskui tulisia heinäsirkkoja. Pituutta sillä oli noin sata jalkaa ja sen pää oli kuin saviruukku.

Peto kulki sellaisella ryskeellä että se olisi voinut kaupungin hävittää."

Herman paimen luku 22img_3423.jpgJännitystarina jatkuu. Miten käy Kurikalle? Tuhoaako peto kaupungin? Vai pitääkö tehdä niinkuin Hermes, kulkea vain rohkeasti kohti petoa? Onko peto niin paha miltä se näyttää?Loppuhuipentuma, voitto pedosta

"Lähdin kulkemaan petoa kohti...

Kun sitten tulin sen lähelle, tuo niin suunnaton hirviö kävi maahan pitkäkseen: kielen se vain pisti ulos suustaan, mutta muuten se ei liikahtanutkaan ennen kuin olin päässyt sen ohitse....

Kun sitten olin sivuuttanut pedon ja edennyt kolmisenkymmentä jalkaa, niin kas, vastaani tulikin neito, kaunistettuna kuin morsian joka lähtee kammiostansa, kokonaan valkoisissa vaatteissa, valkoiset jalkineet jalassa, hunnutettuna otsaan saakka ja hänen päähineenänsä oli mitra."

Hermaan paimen luvut 22-23


Odotammeko tumput suorana ihmettä?

Joku kysyi pilkallisesti että pitääkö odottaa Kurikan kohdalla vain tumput suorina ihmettä? Ihmeen odottaminen ei ole pahasta, mutta pitää silti tehdä oikeita päätöksiä ja kulkea itse eteenpäin sekä luottaa tulevaisuuteen. Petoja on ennenkin tullut ja mennyt.

Jos pysähdymme, käännymme takaisin ja puramme kaiken rakennetun, niin peto ei meitä väistä emmekä saavuta sen perässä tulevaa aikaa. Voimme jättää tien varteen ylimääräistä painolastia ja ylileveää kuljetusta, mutta kuitenkin kulkemalla eteenpäin.

Ohitetaan peto hiljaa ja asiallisesti olemalla samalla puolella eikä pitämällä kovaa mökää ja olemalla eri mieltä joka askeleesta. Se vain tekee pedon levottomaksi. Otetaan heikoimmat selkään ja annetaan tehokkaiden juosta. Nautitaan siitä että olemme rakentaneet näin leveän ja valoisan tien kulkea!


Mikä on Hermaan Paimen ?

Hermaan paimenta ei ole netissä kai suomeksi mutta englanninkielinen käännös löytyy osoitteesta: www.earlychristianwritings.com

Tarkempia tietoja Hermaasta löytyy Wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Hermaan_Paimen

Avainsanat: Kurikan kaupunki


Kommentit

28.12.2009 6.25  Hilleri

Hyvä kuvaus. Nuo tuliset heinäsirkat ovat taantuman aiheuttamia riitoja ja törkeitä kommentteja jotka tulevat päästä jota tuo tyhjä ruukku kuvaa.

28.12.2009 7.19  Hilleri

Niin ja se että pölypilveä luultiin ensin karjalaumaksi, voi olla toive Fortumin tuotoista, mutta sieltä tulikin jotain ihan päinvastaista.

1.12.2010 21.52  Pikalaina

Tämä sivu näyttäisi menevä rikki, kun katselen sitä google Chromessa... luultavasti yhteydessäni on vikaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini