Lakeuden jalo- ja korukivimessut Jurvan Sellassa

Perjantai 26.10.2012 klo 23.25 - Juhani Eilola

juhanivir.jpgHaluan ehdottomasti muistuttaa nyt väkeä noista viikonlopun messuista, sillä nyt jurvalaistenkin tulisi ottaa ne omakseen kun ne kerran siellä järjestetään!

Jos sattuu että huomaatte minut siellä, niin hiastakin saa ottaa kiinni. Perustelen mielelläni miksi sunnuntaina kannattaisi kirjoittaa vaalilippuun numero 96.

Mutta jos minua ei näy, niin nauttikaa muista jaloista luonnon ihmeistä.

Katso tarkemmat tiedot www.kurikanseutu.fi -sivulta.


2 kommenttia . Avainsanat: Mainos, Vaalit

Suosi kurikkalaista

Perjantai 3.4.2009 klo 13.28 - Juhani Eilola

Kurikan selviytymistä vaikeiden aikojen yli auttaa osaltaan se että suosisimme paikkakuntamme tuotteita ja palveluja. Millä tavalla vain saamme selville kaikki mahdollisuutemme?


Suosi kurikkalaista myös netissä

Kurikkalainen voi suosia kurikkalaista monella eri tavalla. Ostamalla Kurikan liikkeistä perustuotteensa, käyttämällä kurikkalaisia palveluja ja myös suosimalla kurikkalaista mediaa. Jurvan Sanomia, Kurikka-lehteä ja myös Kurikanseutu -sivustoa.

26022009186.jpgOmien kotisivujen laadinnassa voi pientä sponsorikorvausta vastaan mainostaa kurikkalaisia yrityksiä. Kurikanseutu.fi -sivustolla teen sitä ilmaiseksi linkkien muodossa.

Suosin sivuston tekijänä siis kurikkalaista. Suosin sitä myös täällä blogissa. Toivon että myös Kurikanseutu.fi -sivustoa suositaan niin että se löytyisi linkkinä mahdollisimman monen yrityksen, yhteisön ja yksityisen henkilön sivulta. Ilmoittakaa myös omista palveluistanne joko antamalla sivunne osoite tai toimittamalla minulle joku sähköinen dokumentti palveluista. Laitan sen Kurikanseutu-sivustolle.

Tue oman yhdistyksesi sivun ylläpitoa

Kun kurikkalaiset yhteisöt tekevät kotisivuja, niin niille voi sisällyttää erilaisia mainospalveluja. Google-mainokset ja hakupalvelu ovat tällaisia helposti sisällytettäviä palveluja. Yritykset maksavat jonkun sentin myös sivuston ylläpitäjälle siitä että heidän sivustoilleen ohjataan asiakkaita.

Kun yhdistykset ym. laittavat näitä linkkejä sivuilleen, niin suosikaa myös niitä. Käyttäkää esim. oman kyläyhdistyksenne sivulle laitettua hakua.

Paikallinen haku 

Itse olen laatinut Kurikanseutu-sivulle myös paikallisen haun. Kurikka-haku hakee tietoa vain kurikkalaisilta tai niiltä sivuilta jotka jollakin lailla liittyvät Kurikkaan.

Jos oma yrityksesi tai oma henkilökohtainen nettisivusi ei löydy hakutoiminnolla niin ilmoita minulle, saan lisättyä puuttuvia sivuja hakukoneeseeni.

Ottakaa yhteyttä! Kysykää omien sivujen valmistamiskustannuksia, antakaa linkkinne, antakaa mainoksianne. Ja ennen kaikkea käyttäkää hyväksi kaikki kurikkalaisuus mikä Kurikanseutu-sivustolta löytyy!

Tutki myös mainoksia tästä blogista: Mainokset!

7 kommenttia . Avainsanat: Mainos

Kunnollinen koirankoppi

Lauantai 7.2.2009 klo 15.58 - Juhani Eilola, Kuvat ja tuote: Toni Heino

Maaseudun tulevaisuudessa oli jokin aika sitten artikkeli: "Hyvän koirankopin tekeminen vaatii aikaa ja taitoa". Keskimääräiseksi kunnollisen koirankopin hinnaksi mainittiin 350 euroa.


Toni Heino kokeili rakentaa todella kunnollisen, eristetyn ja tuulikaapilla varustetun koirankopin irrotettavalla katolla. Lisäksi koirankoppiin on saatavissa erillinen kyllästetystä puusta tehty "kivijalka". Ja hinnaksi tuli tuo Maaseudun tulevaisuudessakin mainittu 350 euroa. Koppeja on valmiina vasta yksi, joten pidä kiirettä niin saat arvokkaan keräilykappaleen ;-)

Lisätiedot ja tilaukset: Toni Heino (044)5074318

 

koirankoppi1.bmp

 

koirankoppi2.bmp

3 kommenttia . Avainsanat: Mainos

Liikkujille: Pohkeen venytyslaite

Lauantai 7.2.2009 klo 13.51 - Juhani Eilola, Kuvat ja tuote: Heikki Valli

Hei vaan kaikille!

Nyt on ainakin pohkeiden venyttely helppoa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Olen kehittänyt säädettävän pohkeenvenytyslaitteen jossa on 4-5 eri säätövinoutta. 

Laitteen hinta on 50 euroa. Sitä saa ostaa myös ilman korkeaa aisaa, jolloin aisa on poikki noin 3 cm varpaiden yläpuolella. Ilman aisaa olevan laitteen hinta on 40 euroa.

Terv. Heikki Valli


Alla on laitteesta kaksi kuvaa. (Alemmasta kuvasta puuttuu kantapääpehmusteen päältä vielä tuo ylemmässä kuvassa oleva harmaa nahkapussi).

Lisätiedot ja tilaukset: Heikki Valli, (050)5433613

 

uusipophje.jpg
 
uusipophje_eokfpkvopkfg_003_small.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: Mainos

Uusi Kurikka -video

Tiistai 3.2.2009 klo 19.23 - Juhani Eilola

img_2572.jpgKurikan ja Jurvan kuntaliitoksen kunniaksi vietettiin kokonainen juhlaviikko. Raimo Teräväinen kuvasi yhdistymisjuhlia ja editoi niistä 40 minuutin DVD-koosteen. 

Videolla on kuvattu mm. Valtuuston juhlakokousta, uuden vaakunan julkistamista, kirkkovesperiä ja torin tapahtumia sekä ilotulitusta uudenvuoden yönä.

Muilta päiviltä mukana ovat koosteet konserttitanssiaisista, Titinallen ja Riitan esiintymisestä sekä koko perheen liikuntapäivästä.

Ne jotka haluavat muistoihinsa tai toisella paikkakunnalla asuville perheenjäsenilleen tai sukulaisillen muistoja kyseisestä tapahtumasta, niin videon voi tilata 20 euron hintaan sähköpostiosoiteesta raimo.teravainen@digivideo.org

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mainos